Limburg (BE + NL)

Ecogeneration pelletkachels en pelletketels – Mechelen (Limburg NL)

Ecogeneration is dé specialist voor pelletkachels, pelletketels en biomassaverwarming in Limburg (zowel Nederlands Limburg als Belgische Limburg en het aangrenzende deel van Wallonië). Al sinds 2009 verkopen, installeren en onderhouden wij pelletkachels. En niet alleen onze eigen merken, ook voor het onderhoud van andere merken kunt u bij Ecogeneration terecht.

Contact An Agent

Dé pelletkachelspecialist voor Limburg

In Mechelen (Limburg) is het hoofdkantoor van importeur Ecogeneration gevestigd. Hier kunt u (op afspraak) onze pelletkachels en pelletketels bezichtigen en informatie krijgen. De meest gangbare modellen zijn er te zien en indien u van tevoren aangeeft in welk type pelletkachel of pelletketel u geinteresseerd bent kunnen wij er vaak ook voor zorgen dat u deze brandend kunt bekijken. Zo kunt u ervaren hoe stil onze Adler pelletkachels zijn.

Breed assortiment, uitgebreide service

Ecogeneration is dé specialist voor pelletkachels, pelletketels en biomassaverwarming in Limburg (zowel Nederlands Limburg als Belgische Limburg en het aangrenzende deel van Wallonië). Al sinds 2009 verkopen, installeren en onderhouden wij pelletkachels. En niet alleen onze eigen merken, ook voor het onderhoud van andere merken kunt u bij Ecogeneration terecht. Voor reviews over onze producten en dienstverlening, kijk b.v. op het Pelletforum of op onze Facebookpagina.

Naast verwarmingen op pellets is Ecogeneration ook specialist op het gebied van andere houtachtige biomassaverwarmingen zoals  snipperhoutketels en houtvergassingsketels.

Contactgegevens:

Ecogeneration BV
contactpersoon: Jean Hupperets
Hilleshagerweg 47
6281AD Mechelen
Zuid-Limburg, Nederland

tel.: +31 6 4131 7506
mail: info@ecogeneration.nl